Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Έλληνες βολευτές. Είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη συντεχνία της χώρας?

Η υπόθεση Μαντέλ…α, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που όλοι οι Έλληνες σκέπτονται για τους πολιτικούς αυτής της έρμης χώρας.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν υπουργοί, βολευτές ή στην χειρότερη περίπτωση επικεφαλής οργανισμών του δημόσιου τομέα, να βολέψουν εαυτούς, τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους, τους γνωστούς τους και να περάσουν ζωή χαρισάμενη εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Στην πρόσφατη ιστορία του τόπου, δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα Έλληνα πολιτικού ο οποίος να μπήκε στον πολιτικό στίβο πλούσιος και να βγήκε φτωχότερος.
Το αντίθετο μάλιστα.

Οι περισσότεροι από τους διατελέσαντες υπουργούς, βουλευτές και πολιτευτές, μπήκαν στην πολιτική εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό με ψέματα και παχιά λόγια, και κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα ζώντας πλούσια ζωή με ταξίδια και διαμονή σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, με αστυνομικούς φρουρούς και πολυτελή κρατικά αυτοκίνητα ενώ παράλληλα ξεπουλούσαν την πατρίδα συναιτεριζόμενοι με πολυεθνικές εταιρείες τύπου siemens για να εξασφαλίσουν τις μίζες-χορηγίες τους.

Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης τόσων κηφήνων που απομυζούν τον Ελληνικό λαό, περνώντας και πλασάροντας τους εαυτούς τους για κάτι σπουδαίο? (έχετε δει το ύφος και την συμπεριφορά τέτοιων υποκειμένων σε πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητας τους?)

Είναι καιρός να σταματήσει η ανεξέλεγκτη δράση τέτοιων εθνικών αγκαθιών.

Άρση της ασυλίας εδώ και τώρα για τους Έλληνες βουλευτές.
Άρση των κάθε λογής προνομίων (αυτοκίνητα, έξοδα και πολυτελής ζωή με έξοδα τους Ελληνικού κράτους, σύνταξη με λίγα χρόνια θητείας).
Λεπτομερής έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων όλων των Ελλήνων πολιτευτών και όπου δεν μπορεί να δικαιολογηθεί οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο τους, να δημευθεί άμεσα.

Ας σταματήσουν την κοροϊδία του Ελληνικού λαού και ας αφήσουν τις εξεταστικές και τον καταλογισμό «πολιτικών ευθυνών» και ας πάει κάποιος κλέφτης, επιτέλους, στην φυλακή.
Το να εξαναγκαστεί κάποιος να εγκαταλείψει την πολιτική (τον κουβά με το μέλι), δεν είναι η τιμωρία που αξίζει σε αποδεδειγμένη κατασπατάληση ή/και κλοπή του δημόσιου πλούτου.
Ας πάει κάποιος φυλακή. Έστω και για τα μάτια του κόσμου.
Ας αποδείξουν στον λαό ότι δεν είναι η χειρότερη και πιο «εγκληματική» συντεχνία της χώρας και ότι τα πρόσφατα παραδείγματα γραφής των Ελλήνων πολιτικών είναι απλά ελεεινές εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας.
Ας σώσουν την τιμή τους, έστω και την ύστατη αυτή ώρα.

Είναι απαίτηση του λαού που στενάζει εξαιτίας τους. Αυτοί έφεραν την κατάσταση σε αυτήν την χώρα. Ας πληρώσουν πρώτα αυτοί και μετά οι υπόλοιποι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: