Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Θα πάει κάποιος πολιτικός φυλακή για κλοπή ή διασπάθιση του δημόσιου πλούτου?

Η χώρα μας αν δεν είναι σε πλήρη χρεοκοπία, είναι καταχρεωμένη και σίγουρα το μέλλον της έχει υποθηκευτεί για τα επόμενα δέκα, τουλάχιστον, χρόνια.

Οι πολιτικοί φωστήρες που οδήγησαν την χώρα σε αυτό το χάλι τρώνε και πίνουνε στην υγεία των κορόιδων.
Κανένας τους δεν φταίει, κανείς τους δεν θα πληρώσει και όλοι τους απολαμβάνουν ως νυν ή πρώην (πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές), τα εξωφρενικά οφέλη που οι ίδιοι νομοθέτησαν και θεσμοθέτησαν για τους εαυτούς τους....


Και το γελοίο της υπόθεσης? Ορίζουν μόνοι τους εξεταστικές επιτροπές όπου οι συμμετέχοντες βουλευτές αμείβονται αδρά γιατί άραγε?
Μόνον και μόνο για να επιβεβαιώσουν αυτό που όλος ο Ελληνικός λαός πιστεύει.
Θα βγάλει η κάθε παράταξη το πόρισμα της, δεν θα πάει φυλακή κανένας τους και θα συνεχίσουν να ζουν πλουσιοπάροχα στην υγεία του κορόιδου, του Ελληνικού λαού.

Με αυτά και με αυτά κατάφεραν να κάνουν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού την λέξη πολιτικός, ταυτόσημη με τις λέξεις λαμόγιο, απατεώνας, ψεύτης, κλέφτης, αναξιόπιστος και το χειρότερο, φθάσαμε να πιστεύουμε ότι οι πιο τίμιοι «πολιτικοί» ήταν οι χουντικοί που πλήρωσαν τα λάθη-εγκλήματα τους με ισόβιο εγκλεισμό, ενώ όλοι ξέρουμε ότι πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να κλέψουν το κράτος και να περάσουν την «μεταπολίτευση» ζώντας πλουσιοπάροχα σε κάποιο κράτος της Λατινικής Αμερικής.

Κύριοι ήρθε η ώρα να αποδείξετε ότι δεν είστε όλοι ίδιοι.
Στείλτε στην φυλακή και δημεύστε τις περιουσίες αυτών που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι.
Κλέφτες ή ανίκανοι, το ίδιο πράγμα είναι. Τιμωρήστε τώρα αυτούς που κατέκλεψαν και κατέστρεψαν τον Ελληνικό λαό.
Γιατί αν πιστεύετε ότι κανείς δεν έκλεψε την χώρα, τότε θέλετε φυλάκιση όλοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: