Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

“Δεν σφραγίστηκαν επιταγές ΑΝΕΚ”, αλλά του Γ. Σ. Βαρδινογιάννη

Σε διάψευση δημοσιεύματος του ηλεκτρονικού τύπου που έκανε λόγο για σφράγισμα επιταγών της εταιρείας, προχώρησε η ΑΝΕΚ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει πως το δημοσίευμα με τίτλο "Ο Ρέστης σφραγίζει επιταγές του Γ. Βαρδινογιάννη" είναι αναληθές και ουδέποτε σφραγίστηκαν επιταγές της εταιρείας.....

Με βάση και τις πληροφορίες που μετέδωσε το protothema gr. , οι επιταγές αξίας 20 εκατ. ευρώ που σφραγίστηκαν ήταν προσωπικές του επιχειρηματία Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη, μεγαλομετόχου της; ΑΝΕΚ. Σφραγίστηκαν δε από εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Βίκτορα Ρέστη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: