Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Έφτασε η αντοχή και η ανοχή μας στα όρια της

Ο κόσμος περίμενε από τον Γιώργο Παπανδρέου διαφορετική πολιτική αντίληψη από αυτήν που εξέφρασε ο Πρωθυπουργός σχετικά με την μείωση των ετήσιων αποδοχών κατά ένα μηνιαίο μισθό των Ελλήνων εργαζομένων.

Ο πολιτικάντικος τρόπος που προσέγγισε και δημοσιοποίησε το θέμα δεν αρμόζει σε έναν μοντέρνο και τίμιο πολιτικό.

Είναι απαραίτητο να δώσουν το παράδειγμα οι βουλευτές και οι επικεφαλής των οργανισμών του δημόσιου τομέα μειώνοντας αναλογικά τις αποδοχές τους και μετά να απαιτούν, αυτοί που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι, θυσίες από τον Ελληνικό λαό.

Κάποιοι φταίνε για την κακή οικονομική διαχείριση του κράτους και την κατάντια της χώρας.

Κάποιοι κακοδιοικούσαν και διαφέντευαν την χώρα φέρνοντας την σε αυτό το μαύρο χάλι.

Υπάρχουν ευθύνες.

Ας πάει επιτέλους κάποιος φυλακή.

Ας κατηγορηθεί κάποιος για άδικο πλουτισμό σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Πως διάολο ζουν τόσο πλουσιοπάροχα οι πολιτικοί και οι πολιτευτές?

Ας σταματήσει πια η συνενοχή και η συντεχνιακή συγκάλυψη των πολιτικών που εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας και πλούτισαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Έφτασε η υπομονή στα όρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: