Είμαστε λοιπόν στα νύχια του ΔΝΤ, η χώρα έχει διασυρθεί, έχει χάσει την αξιοπιστία της διεθνώς, και έρχονται για όλους μας πολύ δύσκολες οικονομικά ώρες.
Είναι απόλυτα άδικο για την χώρα και τους Έλληνες το γεγονός ότι κανένας από τους ανεπαρκείς ή/και κλέφτες πολιτικούς δεν είναι αυτήν την στιγμή στην φυλακή.
Στο τέλος θα πιστέψουμε ότι πιο τίμιοι στην ανοησία τους ήταν οι πρωτεργάτες της χούντας, γιατί κανένας από αυτούς δεν πλούτισε και οι περισσότεροι πέθαναν στην φυλακή.
Και οι πολιτικοί που μας κυβερνούν?
Τι γίνεται με αυτούς?
Κουτοπόνηρα ανόητα ανθρωπάκια πολλοί από αυτούς, διόριζαν, διόγκωναν τον δημόσιο τομέα, χρέωναν γενιές Ελλήνων με τις επιλογές τους και αφού κατέστρεψαν την χώρα αντί να δικαστούν και να μπουν φυλακή, τους δώσαμε παχυλούς βουλευτικούς μισθούς και συντάξεις, αστυνομικούς να τους φυλάνε και να τους κάνουν θελήματα και γελάνε εις βάρος των κορόιδων, του Ελληνικού λαού εν προκειμένω.
Αφού κανένας από τους πολιτικούς δεν φταίει και δεν πληρώνει για το κατάντημα της χώρας, αυτό σημαίνει συγκάλυψη και συνυπευθυνότητα.
Μπορούμε και εμείς να υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι όλοι τους ψεύτες, ανεπαρκείς και κλέφτες.
Γιατί μην μου πείτε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι τίμιοι, άμεπτοι και αθώες περιστερές?
Και τέλος πάντων αφού γίνονται παντού περικοπές και ο λαός στενάζει, μήπως πρέπει οι πολιτικοί μας ταγοί να δώσουν το παράδειγμα και να μειώσουν τις δαπάνες του Ελληνικού κοινοβουλίου τουλάχιστον κατά 50% ?
Χρειαζόμαστε 300 βουλευτές? Νομίζω ότι 150 βουλευτές είναι υπεραρκετοί για μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα.
1 σχόλιο:
Δεν παύουμε να υποστηρίζουμε ότι η κυβέρνηση, ήθελε να αποφύγει την προσφυγή στο ΔΝΤ καθώς ανησυχούσε ότι ένας από τους όρους του θα ήταν η περικοπή των δαπανών του κοινοβουλίου. Ανάμεσα τους δε & η μείωση των βουλευτών από (300) σε (200), που αποτελεί, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τον ελάχιστο αριθμό βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου (200-300). Το ζήτημα προβληματίζει και ενοχλεί πιστεύουμε όλους τους Έλληνες. Οι (300)ομολογουμένως, για τα μεγέθη της πατρίδας μας, είναι πάρα πολλοί και αντιστοιχούν 36.000 κάτοικοι ανά βουλευτή, έναντι 46.000 στο Βέλγιο, 100.000 στην Ολλανδία, 120.000 στην Ιταλία, 121.000 στη Γαλλία και 144.000 στην Τουρκία.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι 300. Ενέργειες σαν αυτή θα βοηθούσαν πολύ να γίνουν αποδεκτά τα (αναγκαία) μέτρα λιτότητας. Αμελούν οι εθνοπατέρες μας ότι ο Ελληνικός λαός εξεγείρεται & επαναστατεί όχι τόσο όταν υποφέρει, όσο όταν έχει το αίσθημα ότι εμπαίζεται & αδικείται??
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς
Δημοσίευση σχολίου