Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Τι λέει ο λαός για τους πολιτικούς και για τους κυβερνώντες αυτήν την ταλαίπωρη χώρα.

Είναι γεγονός ότι ο λαός είναι θυμόσοφος.

Ας δούμε κάποιες πασίγνωστες παροιμίες και ας τις συγκρίνουμε με δύο δημοσιογραφικούς τίτλους της καθημερινότητας μας .

Από όταν βγήκε το συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

Είδηση: Ο Πρωθυπουργός της χώρας αντελήφθη ότι η μεθόδευση για τα τέλη κυκλοφορίας ήταν εις βάρος του μέσου Έλληνα και ζήτησε συγνώμη υποσχόμενος ότι θα διορθωθεί το θέμα το 2011.

Σχόλιο : Η πραγματικότητα είναι ότι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση τιμωρεί τον Έλληνα πολίτη που το μόνο του έγκλημα είναι ότι αδυνατεί να αγοράσει καινούργια αστραφτερή Mercedes, και τον δουλεύει και από πάνω γιατί μέχρι το 2011 ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.

Παλιός γάιδαρος καινούργια περπατησιά δεν κάνει.
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Είδηση: Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα», η πλειονότητα των υπουργών, δια μέσου των συνεργατών τους, αποδέχθηκαν ευχαρίστως το ακριβό laptop που τους προσέφερε ως δώρο «ιδιωτική εταιρεία».

Σχόλιο : Αν είναι αλήθεια αυτό που λέγεται, ότι κάθε χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν, τότε οι πολίτες αυτής της χώρας πρέπει να είμαστε πολύ ελεεινοί άνθρωποι και να περιμένουμε, σύντομα, διόγκωση του δημόσιου τομέα και κατ΄ επέκταση του δημόσιου χρέους, νέα Βατοπέδια, νέες Siemens και όλα αυτά τα λουλούδια που το πολιτικό και κοινωνικό μας σύστημα επιτρέπει να ανθίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: