Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τσικνοπέμπτη 2008: Ετσι διασκέδαζε το αλήστου μνήμης δίδυμο Ψωμιάδης - Παπαγεωργόπουλος


Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από τα παλιά που δείχνει τους δύο πρώην ισχυρούς άνδρες της Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να βρίσκονται σε αποκριάτικη διάθεση και να διασκεδάζουν... σφυρίζοντας....

Προφανώς, λόγω Τσικνοπέμπτης και των πρόσφατων δικαστικών περιπετειών των δύο ανδρών, την καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και την άσκηση ποινικής δίωξης στον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, η συγκεκριμένη φωτογραφία κατέστη εξαιρετικά... επίκαιρη και κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Σε αυτή απεικονίζονται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με μια μαύρη μάσκα και μια σφυρίχτρα στο στόμα και λίγο πιο πίσω του ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επίσης με μια σφυρίχτρα στο στόμα, να σφυρίζουν στους ρυθμούς των Αποκριών, εν μέσω χαρτοπόλεμου και σερπαντίνων...


Πηγή: http://www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: