Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο χρόνος που απομένει για να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια ως χώρα ώστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα κάποιο αξιοπρεπές μέλλον, τελειώνει


Καλά δεν είναι και τόσο σοβαρό το ότι βρέθηκαν κάποιοι κομματικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που αποθέωσαν  στο κομματικό τους συνέδριο τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Ποιοι νομίζεται ότι έφεραν την χώρα σε αυτήν την κατάσταση? Μόνον οι πολιτικοί με την οικογενειοκρατία και τον αμοραλισμό τους ? ...


Οχι βέβαια μόνοι τους. Προφανώς συνέβαλλαν και οι διορισμένοι στο δημόσιο ψηφοφόροι τους και τελικά ο κ. Πάγκαλος τώρα δικαιώνεται για το «μαζί τα φάγαμε».
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάποτε επευφημούσαν και τον Άκη, και τον κάθε λογής κομματικό τους ηγήτορα ο οποίος τους βόλεψε για να τρώνε και αυτοί μαζί του από το δύσμοιρο Ελληνικό δημόσιο δηλαδή από τον ιδρώτα του πραγματικά εργαζόμενου Έλληνα.

Οι αφισοκολλητές που μεταλλάχτηκαν σε κακέκτυπο «δημοσίου υπαλλήλου» δεν θα πρέπει να έχουν πια πολιτικό λόγο σε αυτήν την χώρα.
Είναι πια εθνική ανάγκη το νοικοκύρεμα του Ελληνικού δημοσίου και οι φέροντες παρωπίδες κομματικοί οπαδοί της παρακμής, καλύτερα θα είναι να λουφάξουν στις κομματικές φωλιές τους. 

Τα ψέματα τελειώσανε. Ο χρόνος που απομένει για να κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια ως χώρα ώστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα κάποιο αξιοπρεπές μέλλον, τελειώνει.

Πηγή για foto : http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=501113

Δεν υπάρχουν σχόλια: