Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ο Θεός μας φύλαξε και ελπίζουμε ο ίδιος Θεός να βοηθήσει τους Κύπριους αδελφούς μας


Είναι γεγονός ότι τα πάθη της Κύπρου ευαισθητοποιούν όλο τον Ελληνισμό που συμπάσχει και συμπαρίσταται στους αδελφούς Κυπρίους.

Με βάση το παραπάνω γεγονός ο Αντώνης Σαμαράς τηρεί σοφή στάση απέχοντας από πολιτικές κοκορομαχίες στις οποίες με άφρονα μικροκομματική διάθεση προσπαθεί να τον παρασύρει η αξιωματική αντιπολίτευση....


Ο Ελληνικός λαός τώρα, ίσως, να αντιλαμβάνεται τι θα είχε πάθει αν είχε κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πιθανότατα θα είχε πει ένα αντίστοιχο των Κυπρίων Ελληνικό -εθνικά υπερήφανο- ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Τρόικα και θα ξημεροβραδιαζόμαστε όλοι μας ζητιανεύοντας στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Ο Θεός μας φύλαξε και ελπίζουμε ο ίδιος Θεός να βοηθήσει τους Κύπριους αδελφούς μας ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα και να βγουν από το τέλμα που τους οδήγησαν οι ανόητες και λανθασμένες αποφάσεις ης πολιτικής τους ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: