Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πακιστανοί οι απαγωγείς του 17χρονου στη Ρόδο

Το χαρακτηριστικό πράσινο φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, οδήγησε στην εξιχνίαση της απαγωγής του 17χρονου Πακιστανού που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Ρόδο.
Ένας από τους ομοεθνείς του απαγωγείς συνελήφθη και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι είχαν σκοπό να αρπάξουν τρία ανήλικα αγόρια για να ζητήσουν λύτρα από τους συγγενείς τους!...


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν το φορτηγάκι σε έναν καταυλισμό τσιγγάνων στο Καρακόνερο, όπου κατοικεί ο 51χρονος Πακιστανός οδηγός του μαζί με την τσιγγάνα σύζυγό του ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα. Ο νεαρός αποκάλυψε ότι οι τρεις απαγωγείς τον είχαν πλησιάσει μόλις κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι μαζί με άλλους δύο ανήλικους ομοεθνείς του και τους προσέφεραν δουλειά. Όμως, μόνο ο 17χρονος δέχθηκε να τους ακολουθήσει.

Αντί για το εργοτάξιο που του είχαν πει, όμως, τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου τον χτύπησαν για να τον αναγκάσουν να επικοινωνήσει με συγγενείς του και να τους ζητήσει να στείλουν 3.000 ευρώ ως λύτρα, μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Άγνωστο γιατί, όμως, ξαφνικά τον άφησαν ελεύθερο! Ο 51χρονος παραδέχθηκε ότι οδηγούσε το φορτηγάκι, αλλά ισχυρίστηκε ότι οι άλλοι δύο -των οποίων την ταυτότητα δεν αποκάλυψε- έκαναν την απαγωγή! Και οι δύο φέρονται να έχουν διαφύγει στην Αθήνα και αναζητούνται.

Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: