Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ελλάδα – Χώρα υπό κατοχή.

Ο μέσος Έλληνας αισθάνεται πια ότι ζει σε χώρα υπό κατοχή.
Ένας περήφανος , συμπονετικός και ανεκτικός λαός, τείνει να γίνει ένας λαός που ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του και, λειτουργώντας αυτοματικά το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, απελευθερώνει αντιδράσεις που με άλλες προϋποθέσεις ίσως θα μπορούσε να θεωρηθούν και ρατσιστικές....

Κύριοι υπαίτιοι το κόμμα και κάποιοι κύκλοι, αυτάρεσκα αυτοαποκαλούμενοι ως «προοδευτικοί», που με βραχίονα τα κάθε λογής «δίκτυα» βρήκαν ευκαιρία προβολής κάνοντας αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Την δημιουργία αναταραχής και την πρόκληση διχαστικών συμπεριφορών στην Ελληνική κοινωνία.

Η στάση τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και των κάθε λογής βραχιόνων του που προκάλεσαν όλο αυτό το πρόβλημα στην Νομική, θα μπορούσε να συγκριθεί με τους δοσίλογους της κατοχής οι οποίοι για ίδιον όφελος πρόδιδαν τους Έλληνες και συμμαχούσαν με τους Γερμανούς που είχαν καταλάβει την πατρίδα μας με την πρόφαση της επέκτασης του ζωτικού τους χώρου, λεηλατώντας και κατακαίοντας τις περιουσίες των Ελλήνων στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Αν είχα καταλάβει εγώ την Νομική -για οποιοδήποτε από τα δίκαια αιτήματα που προφανώς ως μέσος Έλληνας έχω- κανένας δεν θα μου συμπαραστεκόταν, αλλά όταν την καταλαμβάνει ο κάθε Αμπντουλ -που παρεμπιπτόντως ο λόγος του όπως τον άκουσα το πρωί στην τηλεόραση, μου θυμίζει τον λόγο του ΤΣΙΜΠΡΑ- τρέχουν να του συμπαρασταθούν ο κάθε προοδευτικός και η κάθε εμπαθής και συμπλεγματική εκπρόσωπος του, οι οποίοι δρουν με την ανοχή του επίσημου κράτους.

Αν αυτή είναι η Δημοκρατία αν αυτό είναι το Ελληνικό κράτος μάλλον θα πρέπει άμεσα όλοι μας να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε προς το καλύτερο.
Γιατί χειρότερα από αυτό ίσως να μην είναι ούτε στο φτωχότερο Αφρικανικό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: