Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Δένουν τα πλοία - Λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής εκδόθηκε το μεσημέρι απαγόρευση απόπλου για τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και τους Λαυρίου. Ματαιώνονται δρομολόγια

Δεμένα στα λιμάνια της χώρας παραμένουν τα πλοία από τις 14:45 το μεσημέρι, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν σήμερα σε Αιγαίο και Ιόνιο και δεν αποκλείεται να φτάσουν τοπικά και τα 9 μποφόρ....


Η απαγόρευση απόπλου θα ισχύσει στα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και τη Ραφήνας.

Να σημειωθεί άλλωστε ότι το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Ταξιάρχης» από την Καβάλα, για Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο και Λαύριο.

Το υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας μάλιστα, καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να προγραμματίζουν ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες, να ενημερώνονται από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές.

Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: