Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έγινε κατάχρηση του πανεπιστημιακού ασύλου - Νομική: «Να εκκενωθεί το κτήριο σήμερα κιόλας»

Σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών ζητούμε την εκκένωση του κτηρίου της Νομικής σήμερα κιόλας, δήλωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης και έκανε λόγο για κατάχρηση του πανεπιστημιακού ασύλου.....

Ο κ. Πελεγρίνης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, την υφυπουργό Άννα Νταλάρα, το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάνη Σγουρό σε σύσκεψη στο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, το οποίο χαρακτήρισε μεταναστευτικό.

Παίρνοντας το λόγο ο αντιπρύτανης επανέλαβε ότι η μετάθεση ευθυνών από την πολιτεία στο Πανεπιστήμιο «απλά διευκολύνει τη μη λύση του προβλήματος».

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: