Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Με τέτοιους πολιτικούς «ταγούς», βαδίζουμε ολοταχώς στον όλεθρο

Ελάτε στην θέση των ανθρώπων που διατηρούν καταστήματα ή κατοικούν στο κέντρο και φανταστείτε την νύχτα του τρόμου που πέρασαν χθες.
Χίλια τόσα άτομα να κάνουν πορεία φωνάζοντας συνθήματα στις 3.30 το πρωί.....

Αν αυτό το κράτος είναι ένα ευνομούμενο κράτος με νόμους, που προστατεύει τους πολίτες του, αναρωτιέμαι πως είναι τα κράτη-μπουρδέλα.

Αλλά με τέτοιους πολιτικούς που ψηφίζουμε καλά να πάθουμε.
Είναι δυνατόν ένα παιδάκι 30 ετών που στην ουσία δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του, να παριστάνει τον αρχηγό κόμματος?
Είναι πασιφανές ότι δεν έχει την δυνατότητα να ελέγξει το κόμμα του στο οποίο αποφασίζουν οι «κολοπετσωμένοι-νες» των κάθε λογής δικτύων, διαπράττοντας το ένα «έγκλημα» πάνω στο άλλο σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Και τέλος πάντων αυτών των αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών-δημοκρατικών» τόσο τους κόβει και έτσι πράττουν, αλλά το κράτος που ήταν να προστατέψει τα συμφέροντα των Ελλήνων φοιτητών και του Έλληνα πολίτη;

Με τέτοιους πολιτικούς «ταγούς», βαδίζουμε ολοταχώς στον όλεθρο, γιατί φοβάμαι ότι δυστυχώς τα χειρότερα…έπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: