Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Παπακωνσταντίνου: Θα τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα

Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έστειλε αυστηρή προειδοποίηση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής και διαφθοράς.....

Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε κομβικό τον ρόλο του ΣΔΟΕ και προανήγγειλε την ενίσχυσή του, ώστε να τιμωρούνται όλοι όσοι φοροδιαφεύγουν. «Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν πως δεν θα αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα από το στιγμή που θα τηρείται ο νόμος. Όμως, η πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η αναδιοργάνωση του συνόλου των υπηρεσιών του υπουργείου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την ενίσχυση τομέων, στους οποίους παρουσιάζονται ελλείψεις και κενά.

Για τους επίορκους εφοριακούς είπε πως δεν τιμούν το λειτούργημά τους και ζήτησε την απομόνωσή τους, λέγοντας ότι αυτές οι περιπτώσεις θα έρθουν στην επιφάνεια.

Αναφερόμενος στην σκανδαλολογία ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «οι πολίτες ζητούν να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει και για εμένα αυτό αποτελεί αρχή, κανόνα και οδηγό πορείας».

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: