Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Nέο λογότυπο και σήμα για την Ν.Δ (Τί του λείπει του ψωριάρη , φούντα με μαργαριτάρι)

Το νέο σήμα και το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε, την εβδομάδα που πέρασε, στα καινούρια γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς...

Το νέο λογότυπο αποτελείται από τον τίτλο «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα και δύο γραμμές σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της ΝΔ είναι το λογότυπο και πόσο στοίχισε η μελέτη για το νέο σήμα του κόμματος, αλλά όλο αυτό μου θυμίζει την ρήση "Τί του λείπει του ψωριάρη , φούντα με μαργαριτάρι".

Φοβάμαι ότι η ΝΔ δεν πήρε το μήνυμα ή άλλως ειπείν "ζούνε στον κόσμο τους" και σίγουρα πολύ-πολύ μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του μέσου Έλληνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: