Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μπλακ άουτ» στους δρόμους της Αθήνας.

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα επικρατεί απο το πρωί στους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και της στάσης εργασίας των οδηγών των αστικών λεωφορείων.....

Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Συγγρού, Ποσειδώνος, Κωνσταντινουπόλεως, Κηφισού ήταν απροσπέλαστες απο νωρίς το πρωί ενώ η μέση ωριαία ταχύτητα των αυτοκινήτων ήταν μονοψήφια.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλεκτροδηγοί του ΗΣΑΠ και του Μετρό, θα πραγματοποιήσουν νέα Γενική Συνέλευση, προκειμένου να εξετάσουν την κατάσταση και να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αύριο και μεθαύριο η κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται ακόμα χειρότερη αφού οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία εξήγγειλαν 48ωρη απεργία.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: