Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Θα κατηγορηθεί και θα «πληρώσει» επιτέλους κάποιος για απιστία, κλοπή δημόσιου χρήματος, χρηματισμό, ή έστω για βλακώδη ανικανότητα?

Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας.

Οι πολιτικοί και οι πολιτευτές των πολιτικών κομμάτων, κακοδιοικούν απολαμβάνοντας ιδιαίτερων προνομίων, πλουτίζουν οι ίδιοι και «οι συνεργοί τους», και αφού καταστρέψουν την κρατική οικονομία υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας, αποσύρονται είτε σε πλουσιοπάροχη συνταξιοδότηση είτε αναλαμβάνοντας κρατικές ή κρατικοδίαιτες θέσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα.....

Δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να ήλθε σε αυτήν την τραγική κατάσταση από μόνη της.

Κάποιος-οι την διοικούσε και αποδεδειγμένα, πλέον, την κακο-διοικούσε.
 Όνομα δεν έχουν αυτοί που ευθύνονται για την κακο-διοίκηση της χώρας?

Θα πάει κάποιος από τους υπευθύνους φυλακή?

Θα κατηγορηθεί και θα «πληρώσει» επιτέλους κάποιος για απιστία, κλοπή δημόσιου χρήματος, χρηματισμό, ή έστω για βλακώδη ανικανότητα?

Θα στερηθούν κάποιου τα πολιτικά δικαιώματα γιατί η ανάμιξη του στα κοινά είναι επικίνδυνη για τον Έλληνα πολίτη?

Και δεν μιλάμε για συντεχνιακές συγκαλύψεις με τα κολπάκια των εξεταστικών επιτροπών και της αποστολής στην δικαιοσύνη ήδη παραγεγραμένων υποθέσεων.

Μιλάμε για πραγματική, ουσιαστική διερεύνηση, καταμερισμό ευθυνών και άμεση εκτέλεση ποινών.

Θα δημευθεί κάποιου από τους ανόητους που κακοδιοίκησαν (στην καλύτερη περίπτωση), ή κατέκλεψαν την χώρα?

Αν δεν γίνει αυτό προς γνώση κα παραδειγματισμό, τότε δεν υπάρχει κράτος δικαίου, αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να σωθεί και το κράτος θα συνεχίσει να βουλιάζει στην ρεμούλα, στο βόλεμα των ημετέρων και θα υπόκειται την ληστρική διαχείριση των εκάστοτε κυβερνώντων.

Αλλά ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο? Επειδή ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και απηυδισμένος, θα σταματήσει πλέον να τους φτύνει και να τους δέρνει, και θα αρχίσει, όπου τους βρίσκει, να τους πετροβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: