Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το πόρισμα της εξεταστικής για την SIEMENS – Διόλου απίθανο να δούμε τον Άκη Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Ευφραίμ Αρχιεπίσκοπο.

Αν αυτές που ανακοινώθηκαν είναι οι παραπομπές για το σκάνδαλο SIEMENS ας μην αναρωτιούνται οι πολιτικοί γιατί τους χλευάζουν, τους φτύνουν και τους δέρνουν μες στην μέση του δρόμου.

Όπως στρώσανε θα κοιμηθούνε.....

Σύμφωνα με το πόρισμα, κανένας εν ενεργεία πολιτικός δεν χρηματίστηκε και μάλλον θα πρέπει να τους παρασημοφορήσουμε όλους για την σθεναρή αντίσταση που προέβαλλαν στις αμαρτωλές πρακτικές της εταιρείας.

Ακόμα και στην Αφρική αποδόθηκε δικαιοσύνη και τιμωρήθηκαν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί.
Αλλά φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι η καρδιά της Αφρικής. Είναι ζούγκλα όπου κυβερνούν οι φύλαρχοι οι οποίοι είναι στο απυρόβλητο.
Η Ελλάδα, προφανέστατα, είναι η μόνη «Αφρικανική χώρα» με λευκούς κατοίκους.

Όπως γράφει και ο Θέμος, με τέτοιους θεσμούς που έχουν φτιάξει οι πολιτικοί μας διόλου απίθανο να δούμε τον Άκη Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Ευφραίμ Αρχιεπίσκοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: