Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου: «να ληφθούν μέτρα για τους μετανάστες»

Να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα και ακολούθως να αποδοθούν οι ευθύνες στο θέμα της κατάληψης της Νομικής από μετανάστες, ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή.....

Την ενημέρωση έκανε ο κ. Παπουτσής στο πλαίσιο της δεξίωσης που δόθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή του διπλωματικού σώματος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε πως η ΕΛΑΣ σήμερα τη μόνη κλήση που δέχθηκε ήταν από τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων προκειμένου να παρεμποδιστεί η επιβίβαση μεταναστών.

Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς επεσήμανε πως στην προ μηνός δήλωσή του για την ανάγκη κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου δεν πήρε ποτέ απάντηση από την κυβέρνηση. «Σήμερα, όλα τα γεγονότα δείχνουν ότι η μόνη λύση είναι η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ενός θεσμού που έχει ξεπεραστεί. Πρέπει να καταργηθεί», τόνισε.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: