Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Αποκαθίστανται σταδιακά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Η πορθμειακή γραμμή Ρίο-Αντίρριο άνοιξε, ενώ με πλοία κλειστού τύπου γίνονται τα δρομολόγια από Κεραμωτή-Λιμένα Θάσου.
Από τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτερύγων για Πόρο-Ύδρα-Σπέτσες.

Δεμένο παραμένει, ωστόσο, στο λιμάνι της Μυτιλήνης λόγω των ισχυρών ανέμων το "Νήσος Χίος" που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Χίο-Πειραιά παραμένει....

Οι επιβάτες πάντως που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν αναχωρήσουν για τον προορισμό τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Στο μεταξύ, να κηρυχθούν σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης" οι περιοχές του νησιού που επλήγησαν από τις χθεσινές βροχοπτώσεις, ζητά από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Ρόδου.
Σε σχετικό έγγραφο που απέστειλε ο δήμαρχος Ροδίων Στάθης Κουσουρνάς αναφέρει τα εξής: «Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες που έπληξαν την Ρόδο στις 28/01/2011 και προξένησαν εκτεταμένες ζημιές σε έργα υποδομής, οδικά δίκτυα, δίκτυα ύδρευσης κ.λ.π. σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αιτούμεθα να κηρυχθούν οι περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Λίνδου, Αρχαγγέλου, Αφάντου και Καλλιθέας του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Αναμένουμε δικές σας ενέργειες".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ - real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: