Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πέθανε στα 66 του ο Μανώλης Ρασούλης

Πέθανε αιφνιδιαστικά, σε ηλικία 66 ετών, ο μεγάλος Κρητικός καλλιτέχνης, Μανώλης Ρασούλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μουσικός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη, τέσσερις μέρες μετά το θάνατό του....
Ο Μανώλης Ρασούλης βρέθηκε στο διαμέρισμα του νεκρός, πιθανότατα από παθολογικά αίτια, ενώ η ημέρα θανάτου του προσδιορίζεται ότι συνέβη τουλάχιστον τέσσερεις ημέρες πριν βρεθεί νεκρός.


Η τραγικότητα της απώλειας του επιβαρύνεται από το γεγονός ότι ένας καλλιτέχνης, προφανώς βίωνε μια μοναχική περίοδο αφού τουλάχιστον για τέσσερεις ημέρες κανένας δεν επικοινώνησε και δεν ανησύχησε για την εξαφάνιση του.


Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα ενώ σήμερα Δευτέρα, θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση της σωρού του για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: