Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Που είναι οι «Δημοκράτες» να διαδηλώσουν για την δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών?

Οι «Δημοκράτες» που διαδηλώνουν για ψύλλου πήδημα ή και για πιο σοβαρά θέματα,  -επιλεκτικά και κατά το πώς τους βολεύει πάντοτε- που είναι τώρα να διαδηλώσουν κατά της βίας, και της εγκληματικότητας που είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία των δύο νέων αστυνομικών?

Που είναι οι οργανωμένες διαδηλώσεις της «αριστεράς και της προόδου» να κατέβουν στο σύνταγμα και να διαδηλώσουν για τον άδικο θάνατο των δύο νέων παιδιών?...

Προφανώς δεν τους αφορά το θέμα, αφού οι συγκεκριμένοι νέοι  άνθρωποι ήταν αστυνομικοί που έπεσαν έκτελώντας το καθήκον τους, και δεν ήταν λαθρομετανάστες ή κινούμενοι στους εξτρεμιστικούς ή και τρομοκρατικούς κύκλους.

Κύριοι, για να λέμε τα σύκα-σύκα κα την σκάφη-σκάφη, επιλεκτική «δημοκρατική» και «ανθρωπιστική» ευαισθησία είναι άκυρη, πολιτικάντικη και σε κάθε περίπτωση εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: