Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Προβλήματα στην εθνική Αθήνας-Λαμίας από χιονόπτωση

Προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων στην Λαμία έχει προκαλέσει το χιόνι που πέφτει στην περιοχή.

Νταλίκες έχουν εκτραπεί από την πορεία τους στην εθνική οδό, ενώ συνεργεία της Περιφέρειας με εκχιονιστικά μηχανήματα κινούνται στην περιοχή και ρίχνουν αλάτι, και, παράλληλα, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα μεγάλα οχήματα.....

Λόγω δε διακοπής της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας μεταξύ Λιανοκλαδίου - Δομοκού, ο δρόμος Λαμίας - Δομοκού έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της κυκλοφορίας, αφού από εκεί πλέον μεταφέρονται οι επιβάτες των τρένων.

Χιόνι πέφτει και στον δρόμο Λαμίας – Άμφισσας τόσο στην περιοχή του Μπράλλου όσο και στο 51ο χιλιόμετρο μετά την Γραβιά. Ωστόσο, έως πριν από λίγο δεν είχα αναφερθεί προβλήματα στην κυκλοφορία. Σε ό,τι αφορά το ορεινό δίκτυο της Φθιώτιδας χιονίζει συνεχώς από το μεσημέρι και μετά, ενώ η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται και προς το Καρπενήσι, αλλά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Πηγή : ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: