Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Minoan Lines: Στα 36,4 εκατ. ευρώ οι ζημίες του Ομίλου το 2010

Σε ζημιές 36,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν το 2010 τα ενοποιημένα καθαρά αποτελέσματα του ακτοπλοϊκού ομίλου της Minoan Lines
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών της Minoan Lines το 2010, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα περίπου με το 2009 και ανήλθε σε 169,2 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μικρή μεταβολή κατά -1,1%...


Τα λειτουργικά αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοοικονομικών & επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε -14,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά αποτελέσματα της Minoan Lines μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε -36,1 εκατ. ευρώ.

Το 2010 παρά τη μείωση που σημειώθηκε στις περισσότερες κατηγορίες εξόδων η άνοδος στο κόστος των καυσίμων κατά 28,2% επηρέασε τα λειτουργικά και καθαρά αποτελέσματα της εταιρείας.

Σε επίπεδο ομίλου, τόσο ο κύκλος εργασιών όσο και τα λειτουργικά αποτελέσματα (ΕBITDA) διαμορφώθηκαν στα ίδια επίπεδα με αυτά της μητρικής εταιρείας.

Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: