Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Αρνητικό EBITDA 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε για το 2010 ο όμιλος της ATTICA.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ATTICA GROUP τα αποτελέσματα του ομίλου για το 2010 επηρεάσθηκαν σημαντικά από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και το υψηλό κόστος των καυσίμων, με αποτέλεσμα ο όμιλος να έχει ζημιές προ φόρων, αποσβέσεων , χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBITDA) στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο δελτίο τύπου επισημαίνεται ότι τον Ιανουάριο του 2011 ο όμιλος κάλυψε κατά 100% την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 24,3 εκατομμυρίων ευρώ....

Οι λογιστικές ζημιές μετά φόρων έφθασαν τα 49,3 εκατομμύρια ευρώ στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η έκτακτη καταβληθείσα εισφορά των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Oλο το δελτίο τύπου με τα οικονομικά αποτελέσματα της ATTICA GROUP ΕΔΩ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: