Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ρεζιλίκια στην Χίο-Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν την είσοδο του Ομηρείου,εμποδίζοντας την διενέργεια του νοσηλευτικού συνεδρίου που έφερε στο νησί μας 2.500 επισκέπτες.

Ρεζιλίκια στην Χίο.
Μέλη του ΠΑΜΕ κατέλαβαν την είσοδο του Ομηρείου, εμποδίζοντας την διενέργεια του νοσηλευτικού συνεδρίου που έφερε στο νησί μας 2.500 επισκέπτες.
Αυτή την στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ ,δέκα με δεκαπέντε έχουν καταλάβει την είσοδο του Ομηρείου ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται διακριτικά στον χώρο....

Προσπάθησε όλο το νησί να βοηθήσει στην διενέργεια του συνεδρίου που έφερε στο νησί μας 2.500 επισκέπτες σε έναν μήνα που η Χίος είναι άδεια και με τις ενέργειες αυτές ξευτιλίζεται και ντροπιάζεται το νησί μας.

Κύριοι του ΠΑΜΕ,οι σύνεδροι σας φταίνε ή απλά κάνετε τα πάντα για μην αναπτυχθεί αυτός ο τόπος και να μην ξαναπατήσει κανείς?

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10.30

Τα μέλη του ΠΑΜΕ αποχώρησαν από τον χώρο του συνεδρίου και πήγαν στο γνωστό μέρος,στην είσοδο της Απλωταριάς για να συνεχίσουν την διαμαρτυρία μετά μουσικής.

Ευχόμαστε να μην ξανακάνουν καμία ενέργεια που βλάπτουν την Χίο και να διαμαρτυρηθούν κόσμια.

Πηγή : http://xiwtiko.blogspot.com/2011/05/2500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: