Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Για να βλέπουμε τις διαφορές της Ελλάδας με τις ευνομούμενες και πολιτισμένες χώρες.

Φανταστείτε να συνέβαινε το αντίστοιχο γεγονός με τον Στρος-Καν ή οποιονδήποτε άλλο μεγαλοσχήμονα (μηδέ και των Ελλήνων βουλευτών εξαιρουμένων) στην Ελλάδα....

Όχι μόνον δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τον δούμε με χειροπέδες, αλλά στην καλύτερη περίπτωση το γεγονός θα είχε αποσιωπηθεί ενώ στην χειρότερη περίπτωση η καμαριέρα θα είχε πάει αυτόφωρο με την κατηγορία της ψευδούς συκοφάντησης.

Και μετά περιμένουμε να πάει φυλακή κάποιος Έλληνας πολιτικός από αυτούς που κατέκλεψαν και κατέστρεψαν την χώρα.
Ούτε στον αιώνα τον άπαντα….



2 σχόλια:

"Συνεργάτης Χωρίς Όνομα" είπε...

Θεία Δίκη!!
Ο τύπος βίαζε ανενόχλητος επί ένα χρόνο 8-9 εκ. Έλληνες χωρίς κανείς να του αποδώσει καμία μομφή ή ψόγο. Στην χώρα όμως όπου οι νόμοι εφαρμόζονται και όχι μόνον ψηφίζονται, τον συνέλαβαν με βαρύτατες κατηγορίες γιατί φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε 32χρονη καμαριέρα. Δηλαδή συνελήφθη για απόπειρα βιασμού!!!

ΣΧΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΗΡΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ........
ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ......