Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ι. Διαμαντίδης : «Δε θα παρακολουθήσω το ντελίριο του κ. Βεντούρη»


Συνεχίζεται το γαϊτανάκι των γραπτών αντεγκλήσεων μεταξύ του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννη Διαμαντίδη και του Προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας κ. Απόστολου Βεντούρη με τον πρώτο να απαντά εκ νέου στις δηλώσεις του δεύτερου κάνοντας λόγο για…ντελίριο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντίδης ότι δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει το ντελίριο του κ. Βεντούρη και της παρέας του....

   Φωτό Αρχείου (marinews.gr) από
παλαιότερη συνάντηση του Γ.Διαμαντίδη
με το προεδρείο της ΕΕΝ.



Όλοι», προσθέτει, «έχουμε την ιστορία και τη διαδρομή μας, τόσο στον Πειραιά όσο και στη δημόσια ζωή του τόπου. Μας γνωρίζουν καλά οι πολίτες».
Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες», συνεχίζει, «είναι ότι υπάρχει υπεύθυνη κυβέρνηση, υπάρχουν νόμοι που οφείλουν όλοι να σέβονται και να υπακούν.

Εάν κάποιοι θέλουν να πορευτούν διαφορετικά, να είναι βέβαιοι ότι το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας είναι εδώ για να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον.

Τα υπόλοιπα», καταλήγει, «τα χαρίζω στον κ.Βεντούρη, για να…χαρεί την…προεδρία του»



Δεν υπάρχουν σχόλια: