Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στον εφοπλιστή Β. Ρέστη το «Πόρτο Υδρα»

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Υδρα» στην Ερμιόνη Αργολίδας, απέκτησε ο εφοπλιστής κ. Β. Ρέστης, από την οικογένεια Κωνσταντινίδη. Το τίμημα της εξαγοράς, σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.....

Το «Πόρτο Υδρα», το οποίο επεκτείνεται σε έκταση 164 στρεμμάτων, δημιουργήθηκε το 1965 και στη δεκαετία του 1980 στράφηκε ιδιαίτερα στον τομέα των διακοπών με χρονομίσθωση (timesharing). Σύμφωνα με πληροφορίες, φέτος το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει έτσι ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει και τους πελάτες timesharing, ενώ παράλληλα σε εξέλιξη θα βρίσκονται και τα σχέδια ανακατασκευής του. Στα σχέδια του κ. Ρέστη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, τουριστικών κατοικιών και γηπέδου γκολφ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες για σύνθετα τουριστικά συγκροτήματα, που θα δώσει σχετική νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς η έκταση ξεπερνά τα 150 στρέμματα.

ΠΗΓΗ: Ημερησία - marinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: