Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα…

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος λαός.

Όλοι αυτοί οι κηφήνες τους οποίους ταΐζουμε μέχρι και τώρα και που όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος όχι μόνον δεν προσέφεραν απολύτως τίποτα στην χώρα, αλλά αντίθετα την κατέστρεψαν και υποθήκευσαν και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών, όχι μόνον δεν αισχύνονται και δεν πάνε να κρυφτούν στα πολυτελή «λαγούμια» τους, αλλά ζητάνε και τα ρέστα από τον δύστυχο Ελληνικό λαό με την μορφή τάχατες-τάχατες των αναδρομικών αποδοχών....

Α ρε «γαλλικά» και γιαούρτια που τους χρειάζονται

Αν και καλύτερα θα ήταν όλοι οι Έλληνες πολίτες να τους έσερναν στα δικαστήρια με την κατηγορία της κλοπής ή της ανικανότητας που φτάνει μέχρι και στα όρια της εσχάτης προδοσίας.
Γιατί για να καταντήσουν την χώρα σε αυτό το χάλι, πολλοί από τους πολιτικούς της τελευταίας τριακονταετίας θα πρέπει να ήταν και κλέφτες και ανίκανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: