Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Ορίζοντας» ο Μάιος για τις υπέρ τρίτων

Για «συμφωνία» με τους ακτοπλόους όσον αφορά στο εγχείρημα της μείωσης των υπέρ τρίτων εισφορών, που χαρακτήρισε «ειλημμένη απόφαση» έκανε λόγο χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή του ANT1 Radio ο υπουργός ΘΥΝΑΛ κ. Ι. Διαμαντίδης......


Προσδιορίζοντας τον ορίζοντα των συζητήσεων εντός του Μαΐου ο υπουργός τόνισε ότι βασική προϋπόθεση είναι να δεσμευτούν οι ακτοπλόοι ότι η μείωση που θα επέλθει θα αποβεί προς όφελος του πολίτη και δεν θα υπάρξει αύξηση των βασικών ναύλων που θα απορροφήσει τη μείωση κάνοντας λόγο για «συμφωνία κυρίων» καθώς το υπουργείο δεν μπορεί να επιβάλει νομοθετικά στην ελεύθερη αγορά τις τιμές των εισιτηρίων.

Πηγή : theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: