Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η προφητεία του Raffaele Bendandi για σεισμό σήμερα 11 Μαίου... ερήμωσε τη Ρώμη!

Ασυνήθιστη... ησυχία επικρατεί την Τετάρτη στη Ρώμη και οι τουρίστες απολαμβάνουν μια πόλη απαλλαγμένη από τους θορύβους και την κίνηση της καθημερινότητας.
Αιτία; Μια παλιά... προφητεία για σεισμό στην ιταλική πρωτεύουσα στις 11 Μαΐου του 2011!...


Επί μήνες ιταλικές ιστοσελίδες, blogs και κοινωνικά δίκτυα συζητούν το έργο του Raffaele Bendandi, ο οποίιος υποστήριξε ότι έχει προβλέψει πολυάριθμους σεισμούς και, σύμφωνα με φήμες στο Διαδίκτυο, προέβλεψε και ένα μεγάλο σεισμό στη Ρώμη για σήμερα!

Η RAI έχει αυξήσει τα προγράμματά της, με σκοπό να ηρεμήσει τους κατοίκους της πρωτεύουσας της Ιταλίας, ενώ η υπηρεσία πολιτικής προστασίας δηλώνει, επαναλαμβάνοντας την επίσημη επιστημονική άποψη, ότι οι σεισμοί δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Ωστόσο, πολλοί κάτοικοι της «Αιώνιας Πόλης» βρήκαν ευκαιρία για... ρεπό, δηλώνοντας ότι, αν είναι να πεθάνουν, προτιμούν να το κάνουν παρέα με τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους και όχι με το... αφεντικό τους.

Ο Bendandi, που πέθανε το 1979, σε ηλικία 86 ετών, πίστευε πως οι σεισμοί ήταν το αποτέλεσμα συνδυασμένων κινήσεων των πλανητών, του φεγγαριού και του ήλιου και ήταν απολύτως προβλέψιμοι!
 
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: