Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Σε μια χώρα που έχει ήδη χρεοκοπήσει είναι παντελώς γελοία η στάση των πολιτικών της, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για το κομματικό τους συμφέρον.
Η πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών απλώς επιβεβαίωσε αυτό που ο μέσος Έλληνας πολίτης σκέφτεται για τους πολιτικούς μας.....


Η Νέα Δημοκρατία αφού εγκατέλειψε πανικόβλητη την εξουσία, παραδίδοντας της σε ένα βαθειά νυχτωμένο ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του οποίου πίστευαν ότι όντες στην εξουσία θα εξακολουθούσαν να πλουτίζουν και να αποκτούν νεοκλασικά σε ακριβούς δρόμους των Αθηνών, εμφανίζεται τώρα και μας λέει ότι ξέρει την συνταγή της σωτηρίας της Ελλάδος.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε τον χοντρό, τον Αλογοσκούφη, τον Ζαχόπουλο και τα άλλα τα καλόπαιδα να μας τον κυβερνούν και πάλι.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο παιδί που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο, εμφανίζεται να έχει άποψη και να συνδιαλέγεται με τον Πρόεδρο της χώρας λέγοντας ότι του έρχεται, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα αγκυλωμένη στον κομμουνιστικό δογματισμό μας λέει ότι λένε οι γραμματείς του ΚΚΕ τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται ότι είχε την πιο σοβαρή στάση από τους υπόλοιπους κομματικούς αρχηγούς ενώ ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν εξαιρετικός στο χθεσινοβραδινό διάγγελμα του και αν μη τι άλλο ο άνθρωπος την παλεύει και προσπαθεί τίμια και με επιμονή να φέρει σε πέρας την όποια προσπάθεια κάνει για να ξεπεράσουμε την βαθειά οικονομική –και όχι μόνον- κρίση.

Εάν δεν κάνουμε όλοι μας μια προσπάθεια, αν οι πολιτικοί μας δεν σοβαρευτούν, αν δεν μειωθεί ο χρεοκοπημένος δημόσιος τομέας στο ήμισυ, δεν πρόκειται ποτέ πια να δούμε φως στο τούνελ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: