Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Sea Star για διάλυση της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τo Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε σήμερα ότι, λόγω σημαντικής απώλειας του εκδοθέντος κεφαλαίου της Εταιρείας και σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες της περί εταιρειών νομοθεσίας που απαιτούν όπως όταν «ζημιές παρελθόντων οικονομικών ετών, ή άλλοι λόγοι οδηγήσουν δημόσια εταιρεία σε απώλεια του εκδοθέντος κεφαλαίου της κατά 50% ή σε επίπεδο που κατά την άποψη των συμβούλων της θέτει την επίτευξη του εταιρικού σκοπού υπό αμφισβήτηση» το Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, αποφασίστηκε όπως συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στις 27 Ιουνίου 2011 στις 11.30 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας για να προταθεί ψήφισμα για διάλυση της εταιρείας. Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση.....

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα γίνει με το ποσοστό που έχει η SEA STAR στις ακτοπλοικές εταιρείες ΑΝΕΚ και HELLENIC SEAWAYS.

Για να δούμε... τι θα δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: