Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αθήνα – ανοχύρωτη πόλη.

Η δολοφονία του 44χρόνου άντρα στο κέντρο της Αθήνας απέδειξε με τον χειρότερο, δυστυχώς, τρόπο ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής κακοποιού στοιχείου δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα και στους Έλληνες.....

Σε ένα διαλυμένο πολιτικό-κοινωνικό σύστημα, η παράδοση του ιστορικού κέντρου στις ορδές των αυτοχθόνων και αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων ήταν αναπόφευκτη ενώ το διαφαινόμενο πρόβλημα και οι αντιπαλότητες στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία όπως φαίνεται αδυνατεί να επιβάλλει τον νόμο και την τάξη, συνέβαλε στο να οριοθετηθεί το πάλαι ποτέ κέντρο των Αθηνών ως ένα γκέτο εγκληματικότητας και διαρκούς παραβατικότητας των νέων «κατοίκων» του.

Οι Έλληνες πολίτες, παρίες και φιλοξενούμενοι στον τόπο που γεννήθηκαν αναγκάζονται να προσαρμοστούν στην νέα τάξη πραγμάτων, ακολουθώντας κανόνες ασφαλείας που περιορίζουν τις προσωπικές τους ελευθερίες και τις ελεύθερες-ακίνδυνες μετακινήσεις στην πόλη τους.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, και επιβεβαιώνοντας την λαϊκή παροιμία «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», τα κάθε λογής ακραία στοιχεία βρήκαν λόγο ύπαρξης και πεδίο δράσης.

Πρέπει να αφυπνιστούμε πριν είναι αργά.
Η πολιτεία και η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με λογική και ψυχραιμία, να επιβάλλουν τον νόμο και την τάξη και να ξαναδώσουν, ελεύθερη, την πόλη των Αθηνών στους κατοίκους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: