Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Έλληνική ακτοπλοΐα - Οι καιροί ου μενετοί.

Είναι κοινό μυστικό πια, η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει κάποια από τις, πάλαι ποτέ,  ισχυρές οικονομικά ακτοπλοϊκές εταιρείες....

Ακούγεται πως στα γραφεία της κύριας δανείστριας τράπεζας που έκανε το λάθος να βουτήξει βαθειά στα σκατά, γίνονται  συσκέψεις για να καθορισθεί ο τρόπος πλεύσης στην διαφαινόμενη αδυναμία κάλυψης των υποχρεώσεων της εταιρείας, γεγονός που μοιραία θα δρομολογήσει και την έναρξη των εξελίξεων.

Σύμφωνα με τις φήμες, η αρχική σκέψη της έστω και με το σταγονόμετρο συνέχισης της οικονομικής αιμοδοσίας φαίνεται πως αφέθηκε πια στην άκρη.
Εξάλλου ... οι καιροί ου μενετοί.
Σύμφωνα πάντοτε με τις φήμες της αγοράς, η ζυγαριά γέρνει προς την άποψη ότι δεν υπάρχει σωτηρία με τις παρούσες συνθήκες και αναζητείται πάραυτα η διάδοχη κατάσταση που θα έχει την στήριξη και των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: