Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑNEK- Attica: Συμφωνία σε Αδριατική - Κρήτη

Συμφωνία συνεργασίας ΑΝΕΚ-Attica
Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία ATTICA Συμμετοχών για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δύο εταιρειών στη διεθνή γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ancona, καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιά - Ηράκλειο.....


Δια της νέας συνεργασίας η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, με έναρξη την 1η Ιουνίου 2011, επιτυγχάνεται η σημαντική αναβάθμιση της γραμμής Πειραιά - Ηρακλείου μέσω της δρομολόγησης του νεότευκτου και σύγχρονου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου "Olympic Champion".
Παράλληλα επιτυγχάνεται η αναπροσαρμογή της προσφερόμενης χωρητικότητας στη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ancona ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της γραμμής, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα.

Συνολικά, η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την ανάπτυξη και των δύο γραμμών, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους των πλοίων, μεταξύ άλλων και λόγω της υπερβολικής αύξησης των τιμών των ναυτιλιακών καυσίμων.

Πηγή : http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/640971/Article.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: