Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Φθηνότερα φρούτα και λαχανικά. Ανοίγει για 15 ημέρες για τους απλούς καταναλωτές η κεντρική λαχαναγορά

Ελεύθερα ψώνια σε τιμές χονδρικής θα μπορούν να κάνουν απλοί καταναλωτές στην κεντρική λαχαναγορά της Αθήνας για 15 μέρες από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους....

Όπως ενημερώνει δελτίο τύπου του συνδέσμου εμπόρων της κεντρικής λαχαναγοράς, προϋπόθεση για να αγοράσει ένας απλός καταναλωτής προϊόντα από την κεντρική αγορά σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές είναι να αγοράσει σε συσκευασία χονδρικής (π.χ. ένα τελάρο ή ένα σακί κλπ) και να προσκομίσει πλήρη στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου λιανικής.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Κ.Λ.Α. για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας του ΟΚΑΑ και των εμπόρων της Λαχαναγοράς δήλωσε : «Οι έμποροι της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (Ρέντη), θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε στο πλάι του έλληνα καταναλωτή χορηγώντας προϊόντα φθηνά, ποιοτικά, ελεγμένα και ασφαλή και ευχόμαστε με τη βοήθεια του καθενός από εμάς, οι γιορτές να καταφέρουν να αλλάξουν ριζικά το κλίμα στην αγορά και την κατανάλωση προς όφελος των επιχειρήσεων και των δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση ελληνικών νοικοκυριών".




Δεν υπάρχουν σχόλια: