Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Καμίνης: Προωθεί νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις στην Αθήνα-Στόχος «να ανασχέσουμε την παρακμή του ιστορικού και εμπορικού κέντρου»

Πρόταση νομοσχεδίου με αντικείμενο τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας που έχει διαμορφωθεί και θα προωθηθεί άμεσα, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης.
Στόχος είναι «να ανασχέσουμε την παρακμή του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας», τόνισε ο κ. Καμίνης στην ομιλία του κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών του 22ου Συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο για την ολοκλήρωση του σχεδίου νόμου στην αυριανή τους συνάντηση και στη συνέχεια θα προωθήσει το νομοσχέδιο στις πολιτικές αρχές της χώρας και στη δημοσιότητα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες....

«Η Αθήνα έχει δυσφημιστεί βαρύτατα στο εξωτερικό», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων και τόνισε ότι η ελληνική πρωτεύουσα εισέφερε στο παρελθόν ποσοστό 16% στα συνολικά έσοδα της χώρας από τον τουρισμό, ενώ πλέον το μερίδιο έχει μειωθεί στο 9% «και κινδυνεύει να πέσει περισσότερο».
Αναφερόμενος στο πρόβλημα των τοξικομανών σε σημεία της πόλης, επισήμανε την αποκέντρωση των μονάδων ΟΚΑΝΑ στα νοσοκομεία, ενώ δήλωσε ότι θα διατεθούν και κλειστοί χώροι, για όσους δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα μεθαδόνης.
Πρόσθεσε επίσης την προσπάθεια για ενοποίηση των οργανισμών του Δήμου σε έναν «γενικότερο πολιτιστικό οργανισμό», με επιτελικό και συντονιστικό ρόλο, «που θα κοστίζει λιγότερα χρήματα στον δημότη», καθώς και ότι θα αναρτηθεί το ημερολόγιο όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: