Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ακτοπλοΐα : Ή αλλάζει ή βουλιάζει.

Ένα σκαλί πιο κάτω από την γενικότερη, οικτρή, οικονομική κατάσταση της χώρας βρίσκεται ο κλάδος της Ελληνικής ακτοπλοΐας.
Οι Ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, με συσσωρευμένα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων και την στρόφιγγα των δανείων από τις τράπεζες κλειστή, δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις δανειακές υποχρεώσεις τους, ενώ τουλάχιστον δύο από τις μεγάλες εταιρείες, αδυνατούν να πληρώσουν τους συνεργάτες τους, ακόμα και τους μισθούς των εργαζομένων τους, έχοντας επί της ουσίας κηρύξει μερική στάση πληρωμών....

Η επόμενη ημέρα της Ελληνικής ακτοπλοΐας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Αναπόφευκτη και μοναδική λύση οι συγχωνεύσεις. Οι ζυμώσεις με την ευλογία και των τραπεζών, είναι σε εξέλιξη και οσονούπω «θα βγει καπνός» που θα μας ενημερώνει για νέους πάπες

Δεν υπάρχουν σχόλια: