Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Έληξε η ομηρία στις φυλακές Κορυδαλλού

Τελείωσε ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες για όλους εξελίξεις, η κατάσταση συναγερμού στην οποία είχαν τεθεί οι φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Π. Βλαστός (φωτο) κρατούσε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Μαζί του μέλη των "Πυρήνων της Φωτιάς".
Νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθερες 4 γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί.....

Στο κελί του επέστρεψε ο γνωστός βαρυποινίτης Π. Βλαστός, στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Βλαστός κρατούσε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους μαζί με μέλη της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".

Ήταν δέκα λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ όταν ο βαρυποινίτης Π. Βλαστός και τα τέσσερα μέλη των "Πυρήνων", ανάμεσά τους οι αδελφοί Νικολόπουλοι και ο Τσάκαλος, ελευθέρωσαν τους τρεις ομήρους τους οποίους και κρατούσαν από το απόγευμα της Δευτέρας.
Προηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τη διεύθυνση των φυλακών και τον αρμόδιο εισαγγελέα, για να φτάσουμε στο τέλος οι στασιαστές να παραδώσουν το όπλο, τρία κουζινομάχαιρα και κείμενο με το οποίο καταγγέλλουν τις συνθήκες κράτησης.

Πηγή : http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: