Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Παπούλιας: «Να αποκατασταθούν οι αδικίες»

Σε νέα παρέμβαση, λίγες ώρες μετά το αιχμηρό πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα (διαβάστε το ΕΔΩ), προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ζητώντας να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή, να προστατευθούν οι ασθενέστεροι και να παταχθεί η φοροδιαφυγή......


«Η κυβέρνηση και οι κρατούντες πρέπει να δώσουν έμφαση στην κοινωνική συνοχή» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η χώρα θα βγει σταδιακά από τη στενωπό της ύφεσης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε το θαυμασμό του για την αντοχή και την ωριμότητα που δείχνει ο ελληνικός λαός σε αυτές τις εποχές της κρίσης, ωστόσο, τόνισε ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην αποκατάσταση των αδικιών, αλλά και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος δέχθηκε τις ευχές της πολιτικής ηγεσίας. Την πόρτα του προεδρικού μεγάρου πέρασαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Παρόντες πολλοί υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης.

Νωρίτερα, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας παρέστη στη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, τόνισε: «Η ανατολή κάθε καινούργιας χρονιάς πρέπει να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ελπίδα. Είναι τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανηφορική χρονιά με δύναμη και κουράγιο.»

Πηγή : tanea.grΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: