Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Και το χάλι μας δεν έχει τελειωμό - Αποκλεισμός της Ακρόπολης.

Όταν προσλαμβανόντουσαν, οι περισσότεροι από αυτούς μέσω ρουσφετιού, και μιλώ για τους εκτάκτους-συμβασιούχους του υπουργείου πολιτισμού, ήξεραν ότι προσλαμβάνονται ως έκτακτοι-συμβασιούχοι.
Η συγκεκριμένη μορφή συμφωνίας παροχής εργασίας, σημαίνει ότι προσλαμβάνεται κάποιος για συγκεκριμένο χρόνο εργασίας ή για συγκεκριμένη παροχή έργου και μετά την λήξη της σύμβασης ή την περάτωση του έργου λύνεται και η συνεργασία.

Οι συμβασιούχοι λοιπόν κατέλαβαν την Ακρόπολη, (σε αυτήν την χώρα εξάλλου ο κάθε ένας κάνει ότι του καπνίσει), και ζητούν μόνιμη και σταθερή εργασία, άρση του περιορισμού του 24μηνου για όλες τις ειδικότητες του ΥΠΠΟΤ, άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και άμεση τοποθέτηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.
Και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους Ν.Χασομέρης, οι κινητοποιήσεις των εκτάκτων υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ θα συνεχισθούν έως το τέλος του μηνός, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Είναι προφανές ότι, θέλουν και αυτοί να προστεθούν στις στρατιές των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα και στις ΔΕΚΟ και να τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: