Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Καταργούνται εταιρείες του Δημοσίου

Στην κατάργηση των ανώνυμων εταιρειών «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.» και «ΟΠΕΠ Α.Ε.» προχώρησε η ειδική Διυπουργική Γνωμοδοτική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Επιτροπή αποφάσισε την κατάργηση της εταιρείας «ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε.» η οποία συστάθηκε το 2009 και χρησίμευσε ως όχημα για ευρείας έκτασης σπατάλη και πληθώρα παράνομων προσλήψεων.....

Αναφέρεται μάλιστα ότι μόνο την 26η Αυγούστου 2009 υπογράφηκαν 34 συμβάσεις έργου εκτός ΑΣΕΠ στην συγκεκριμένη εταιρία.

Για την «ΟΠΕΠ Α.Ε.», αναφέρεται ότι μόνο το χρονικό διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2009 προσλήφθηκαν περισσότερα από 170 άτομα, με αποτέλεσμα το κόστος μισθοδοσίας από 250.000 ευρώ τον Ιούνιο του 2009 να εκτοξευτεί στις 600.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Αναφέρεται επίσης ότι κάποιοι από τους νεοπροσληφθέντες είχαν απολαβές 4.000, ακόμα και 5.000 ευρώ το μήνα.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: