Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ζωή κάτω από την πόλη

Κάτω από τα λαμπερά φώτα της πόλης των καζίνο, της χλιδής και της υπερβολής, το Λας Βέγκας, υπάρχει ένας άλλος κόσμος.....

Όταν λέμε «κάτω» κυριολεκτούμε, καθώς ένας λαβύρινθος υπόγειων τούνελ απλώνεται παντού στην πόλη, Αυτά τα υπόγεια έχουν κάνει σπίτι τους περισσότερα από 1000 άτομα.

Είναι άστεγοι αλλά και άνθρωποι που έχασαν τις δουλειές τους και βρέθηκαν στο δρόμο. Η μόνη τους επιλογή είναι τα τούνελ τα οποία έχουν μετατρέψει σε κατοικίες. . Εκεί ζουν, τρώνε, μεγαλώνουν πολλές φορές τα παιδιά τους.

Μάλιστα για να κάνουν το χώρο πιο «ζεστό» και την ζωή τους πιο ευχάριστη φροντίζουν να διακοσμούν το χώρο με αγαπημένα τους αντικείμενα σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο.

Πηγή : star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: