Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Νέες αλλαγές για το Λ.Σ ???

Νέος κύκλος ανακατατάξεων, αναταράξεων & μεγάλος προβληματισμός, για το νέο "ράβε - ξήλωνε" του Λιμενικού Σώματος, επικρατεί, όπως φαίνεται, στους κόλπους της Κυβέρνησης, αλλά & των ανθρώπων της ναυτιλιακής κοινότητας, που παρακολουθούν με σκεπτικισμό την νέα "ανακύκλωση" αποφάσεων, προεδρικών διαταγμάτων & των αρμοδιοτήτων, αναφορικά με την υπαγωγή του Σώματος..
 Οι μέχρι σήμερα αποφάσεις αποδείχτηκαν περιττές και άνευ πρακτικού αποτελέσματος.

Αναδείχθηκε δυστυχώς η τεράστια δυστοκία στην εξεύρεση ρεαλιστικής και βιώσιμης λύσης στο θέμα της αναδιανομής των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Σώματος σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της Ελληνικής ναυτιλίας.

Πολλοί έχουν ήδη, κατά κόρον, τοποθετηθεί για την παλινδρομούσα κατάσταση που ταλανίζει, ένα χρόνο τώρα, την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών, το προσωπικό, αλλά & την ποιότητα των προσφερομένων εκ μέρους τους υπηρεσιών. Οφείλουμε λοιπόν να ευχηθούμε, για το καλό όλων η νέα απόφαση να είναι οριστική & τελεσίδικη, να έχει σχεδιαστεί με ώριμη σκέψη & σύνεση & να γίνει μετά από διαβούλευση των εμπείρων & καλόπιστων συνεργατών.

Μακάρι να αποφευχθούν λάθη και επιλογές του παρελθόντος!

 
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,

Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: