Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ενθουσιασμός αλλά και καταγγελία για «προβοκάτσια» με Μαυρίκη στο Μπάντμιντον

Δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους οι στενοί συνεργάτες της Ντόρας για την επιτυχία της εκδήλωσης στο Μπάντμιντον και δήλωναν μετά την λήξη της ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα απ’ότι το περίμεναν. ...

Ακόμη και το γεγονός ότι ανάμεσα στους πολιτικούς που παρευρέθηκαν δεν ήταν μόνο κεντρογενείς ή Κεντροδεξιοί αλλά και καραμπινάτοι «δεξιοί» (όπως ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Κιλτίδης) ή «λαϊκοδεξιοί» (όπως ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Γ. Καλός), υποδηλώνει κατά την άποψή τους ότι η «Δημοκρατική Συμμαχία» δεν είναι ιδεολογικά περιχαρακωμένη.

Τον ενθουσιασμό σκίασε όμως η παρουσία του γνωστού από την υπόθεση υποκλοπών στο παρελθόν Χρ.Μαυρίκη που προκάλεσε άλλου είδους συνειρμούς.
Κατά τους συνεργάτες της Ντόρας πάντως η παρουσία του χαρακτηρίζεται «προβοκάτσια» και οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τον αναγνώρισαν οι εθελοντές στην είσοδο. Οι ίδιοι διευκρινίζουν ότι ήταν ανεπιθύμητος στην εκδήλωση και πως όταν τον αναγνώρισαν του ζήτησαν να φύγει.

Πηγή : star.gr (fvto από protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια: