Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ανεστάλη η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τέλος στις κινητοποιήσεις τους έβαλαν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αποφάσισαν να αναστείλουν την απεργία τους μετά την έκτακτη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο.....

Ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι από 1/1/2011, καθορίζεται ενιαίο πλαίσιο αμοιβών και απασχόλησης για τους εργαζόμενους στις δημοτικές επιχειρήσεις. Επίσης, θα υπογραφεί άμεσα η συλλογική σύμβαση του κλάδου, ένα από τα βασικά αιτήματα των απεργών.

Έτσι, από σήμερα το βράδυ θα αρχίσει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Εν τω μεταξύ, το πρωί οι εργαζόμενοι στους δήμους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το υπ. Εσωτερικών, χωρίς όμως να καταφέρουν να συναντηθούν με τον αρμόδιο υπουργό και υφυπουργό.

Επεισόδια προκλήθηκαν όταν προσπάθησαν να επιχείρησαν να μπουν στο εσωτερικό του υπουργείου με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να τους αποκρούσουν.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: