Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επτά χιλιάδες αστυνομικοί στην πορεία του Πολυτεχνείου

Με έντονη αστυνομική παρουσία οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Κλειστό το κέντρο και αλλαγές στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Κορυφώνονται σήμερα, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, υπό το άγρυπνο μάτι της ΕΛΑΣ. Επί ποδός πάνω από 7.000 αστυνομικοί, ώστε να τηρηθεί η τάξη....

 
Ειδικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ, που έχουν εντολή να επέμβουν αν χρειαστεί με προληπτικές προσαγωγές.

Από την αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: